Sisley Exfoliant Moussant Energisant - 200 ml - Douchegel

Al vanaf €74.99

De Exfoliant Moussant Energisant pour le Corps combineert het plezier van een douchegel met de werkzaamheid van een scrubcrème. De gel verenigt de heilzame werking van etherische oliën (lavendel en rozemarijn) met microbolletjes en plantenextracten om dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. Het lichte schuim met zijn energieke, verfrissende geur heeft een stimulerend effect. De huid is zacht en soepel, gladder en verkwikt. De Exfoliant Moussant Energisant pour le Corps maakt de huid ontvankelijker voor verzorgingsproducten en verbetert het resultaat van een zelfbruiner. Geschikt voor alle huidtypes.

Binnen enkele minuten heeft de Exfoliant Moussant Energisant:- de huid gereinigd door dode huidcellen te verwijderen - de huid verkwikt en gestimuleerd - de huidstructuur verfijnd - de opperhuid gladder en soepeler gemaakt

DE TOEPASSING
Breng de scrub aan op een vochtige huid en masseer deze zachtjes in met extra aandacht voor de ruwe zones (ellebogen, knieën, hakken) en spoel vervolgens grondig af. Gebruik de scrub 1 à 2 maal per week. Contact met de ogen vermijden.

Merk : Sisley
Inhoud : Sisley Exfoliant Moussant Energisant - 200 ml - Do
EAN: 3473311536020
Introductie jaar : 2018