Lancôme Hypnôse Drama Eyes Palette Oogschaduwpalette 1 st.

Al vanaf €51.58

Hypnôse Palette van Lancôme kan voor talrijke looks gebruikt worden. Ze omvat matte en natuurlijke kleuren, professionele applicatoren en wordt aangeboden met gemakkelijk uit te voeren technieken. Ze heeft een applicator met dubbel uiteinde:
- Een ruime sponsapplicator om de kleur over het hele beweegbare ooglid aan te brengen en een beetje licht in de binnenste ooghoek te brengen;
- Een geflockte spatel om de wenkbrauwboog zacht op te lichten met zijn platte kant en een uiterst nauwkeurige linerlijn te tekenen met de kant.

Met het penseel van natuurlijk haar worden de oogschaduwkleuren mooi vervaagd om de intensiteit van de make-up aan te passen. Hypnôse Palette stelt de technologie ten dienste van een oneindig personaliseerbaar resultaat. Een wet formule voor 2 make-upresultaten. Indien de oogschaduw droog wordt gebruikt is de dekking moduleerbaar. Indien ze vochtig wordt gebruikt, verandert de textuur in een crème en strijkt ze uit als een frisse, zijige film voor een zeer intens en langhoudend resultaat.

Merk : Lancôme
Inhoud : Lancôme Hypnôse Drama Eyes Palette Oogschaduwpal
EAN: 3614270699894
Introductie jaar : 2018