Sisley Phyto So Curl Mascara - 10 ml - Mascara

Al vanaf €49.00

So Curl krult en omhult de wimpers en maakt ze direct voller. De verzorgende formule heeft een drieledige werking: - dikkere, langere wimpers in vier weken dankzij de Vitaminepeptiden en Arginine, - sterkere wimpers bij regelmatig gebruik (Vitaminepeptiden), - wimpers die dag na dag mooier worden (Provitamine B5, Fytoceramiden van Rijst, Wonderboomolie, Passiebloemextract). Dankzij het krullende en fixerende polymerencomplex en het wimperkrullende borsteltje krijgen de wimpers in een oogwenk een prachtige blijvende krul. De ultrazuivere pigmenten die een dubbel laagje op de wimpers achterlaten, zorgen voor een diepe kleur en een langhoudende make-up. Onder oogheelkundig toezicht getest. Geschikt voor mensen met gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

RESULTATEN
De wimpers worden in een oogwenk voller, gekrulder en mooi gedefinieerd. Dag na dag worden de wimpers langer, dikker, sterker en mooier. De ogen worden prachtig geaccentueerd.

GEBRUIKSTIPS
Houd het borsteltje horizontaal, met de holle kant naar het ooglid, zodat het borsteltje de vorm van het oog perfect kan volgen. Plaats het borsteltje tegen de onderkant van de wimpers en beweeg het naar de wimperuiteinden terwijl u het oog sluit. Zo krijgen uw wimpers een schitterende krul. Breng vervolgens de mascara aan bij de ooghoek en begin opnieuw bij de binnenste ooghoek. Herhaal dit meerdere keren om meer volume en een intenser make-upresultaat te creëren. Maak afhankelijk van het gewenste make-upresultaat ook de onderste wimpers op: strijk de wimpers glad met de holle kant van het borsteltje. Strijk vanaf het midden naar de buitenste ooghoek en daarna terug naar de binnenste ooghoek.

Merk : Sisley
Inhoud : Sisley Phyto So Curl Mascara - 10 ml - Mascara
EAN: 3473311853318
Introductie jaar : 2018