The Ritual of Ayurveda Body Scrub

Al vanaf €17.50

Zuiverende bodyscrub bevat oeroud kristalzout uit de Himalaya met een zuiverende en harmoniserende werking voor innerlijke balans en vitaliteit. Deze zuiverende scrub laat een intens verzorgend olielaagje op je huid achter. Verrijkt met de aromatische geur van Indiase Roos en de verzachtende werking van Zoete Amandelolie. Uit de traditionele Ayurvedische wetenschap blijkt dat scrubben een zeer effectieve manier is om je lichaam te zuiveren en de energiestroom in je lichaam te stimuleren. Het proces wordt versneld als je daarna een warm bad neemt.

Gebruiksaanwijzing:
De bodyscrub met draaiende bewegingen inmasseren op de vochtige huid. Afspoelen met warm water. Eén tot tweemaal per week gebruiken voor een zijdezachte huid.

Ingrediënten:
De formules zijn verrijkt met Indian Rose en Zoete Amandelolie.

Amandelolie
Zoete Amandelolie
Deze aromatische olie is mild, rijk aan proteïnen en vitaminen en is daarnaast voedend, licht en verzachtend. Van zoete amandel olie wordt gezegd dat het de vochtbalans van de huid reguleert. De olie vormt een uitstekende basis voor een lichaams- en massageolie.
Indian Rose
Indian Rose
De zoete en subtiele geur van de roos, wereldwijd het symbool van zuiverheid en liefde, roept direct positieve gevoelens op. Het water van de Indian Rose wordt gebruikt vanwege zijn hydraterende eigenschappen.

Stappenplan “The Ritual of Ayurveda”
Stappenplan Ayurveda

Stap 1
Stimuleer de energiestroom in je lichaam met de Himalaya zout scrub.

Stap 2
Creëer innerlijke harmonie door je ziel te verzorgen en je huid te hydrateren met de rijke doucheschuim van The Ritual of Ayurveda.

Stap 3
Verwen en hydrateer je lichaam met de verzorgende bodycrème van "The Ritual of Ayurveda".

Merk : RITUALS
Inhoud : The Ritual of Ayurveda Body Scrub
EAN: 8719134046496
Introductie jaar : 2018