Guerlain - Mon Guerlain - 100 ml - Eau de Toilette

Al vanaf €

Mon Guerlain is een eerbetoon aan de vrouwelijkheid van vandaag: een sterke, vrije en sensuele vrouwelijkheid, geïnspireerd door Angelina Jolie.

Mon Guerlain Eau de Toilette is een eerbetoon aan een vrije vrouw, met alles wat dit omvat in termen van kracht, durf en moed. Ze is vrij van conventies en is verrassend en onvoorspelbaar. Deze oosterse citrusgeur is een stralende geur die net zo fris is als de sambac jasmijn en de carla lavendel die hun bloemige noten samenstellen en prachtig versterkt worden door een mix van glanzende citrusnoten.

Uw geur van Mon Guerlain in zijn "Quadrilobé"-flacon: gecreëerd in 1908, vestigde de flacon zich als een van de iconische flacons van Guerlain. Eenvoudig en grafisch, het echoot de flacon van een alchemist en dankt zijn naam aan de stop, die uit één stuk is vervaardigd om de vierlobbige vorm te verkrijgen. Een eeuw later, prachtig versterkt door een luxe glazen gewicht en een witgouden kleurige versiering, biedt deze flacon een contrast tussen strakke lijnen en sensuele rondingen, die de hedendaagse vrouwelijkheid uitdrukken.

Citrus oriental. Vrolijk. Vers. Joyful. Carla lavendel, een uitzonderlijke variëteit gekweekt in de Provence, staat in contrast met de sensuele en omhullende vanilla tahitensis door het frisheid toe te dienen. Sambac jasmine, verzameld bij zonsopgang, geeft de geur van Mon Guerlain al zijn finesse. Citrusnoten vullen de Eau de Toilette Mon Guerlain aan met warmte en uitstraling.

Merk : Guerlain
Inhoud : Guerlain - Mon Guerlain - 100 ml - Eau de Toilette
EAN: 3346470135819
Introductie jaar : 2018