LOréal Dia Light Mocha Family 7 8 50ml

Al vanaf €8.29

L`Oréal Dia Light Mocha Family 7.8 50ml

L`Oréal Dia Light is een haarverf die geheel is ontworpen voor mensen met gevoelig en of kwetsbaar haar. Deze professionele verftubes worden exclusief gebruikt in de salon en geven elk kapsel een prachtig kleurresultaat! Wil jij in staat zijn om klanten met gevoelig haar ook het kleuren van het haar aan te bieden? Dan zijn de L`Oréal Dia Light semi- permanente haarkleuringen de juiste oplossing voor in jouw kapsalon!

Â

De L`Oréal Dia Light haarkleuringen zijn toon-op-toon haarkleuringen zonder ammoniak en zijn tevens ongeparfumeerd. Perfect om de haarkleur van klanten die gevoelig en kwetsbaar hebben te personaliseren of te corrigeren. De kleuringen hebben een persoonlijk karakter die zich over de gehele haarlengte verspreiden. Het resultaat? Zeer verzorgd haar met een intense kleur en een sublieme glans die tot ongeveer 6 weken blijft zitten!

Â

De L`Oréal Dia Light semi- permanente haarverf valt onder de `Dia haarverflijn` van L`Oréal. Deze lijn is ontwikkeld om (tijdelijk) nieuwe haarkleuren uit te proberen maar dan wel op de best mogelijke manier! De Dia lijn staat voor ultieme toon-op-toon ammoniak vrije haarkleuringen. Naast de L`Oréal Dia Light haarkleuringen bestaat deze lijn uit de L`Oreal Dia Richesse ammoniake vrije haarkleuringen. Deze kleuringen hebben de eigenschappen dat zij geen zichtbare uitgroei laten zien geleidelijk vervagen en een ongelofelijke glans bieden. Benieuwd geworden naar de L`Oreal Dia Richesse lijn? Bekijk alle nuances hier.

Eigenschappen

  • Kleurcode: Mocha Family 7.8
  • Bronde look
  • 53 verschillende tinten
  • Voor kwetsbaar en gevoelig haar
  • Intens verzorgd resultaat
  • Sublieme glans
  • Zonder ammoniak

Wil jij klanten met een gevoelige huid ook haarkleuringen aanbieden door middel van de L`Oréal Dia Light Mocha Family 7.8?

Bestel de haarkleuringen dan voordelig met hoge korting op Kapperskorting.com! Heb jij nog vragen over dit product? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Via de mail chat en WhatsApp is de klantenservice nu ook bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 17.30- 22.00 en op zaterdag van 13.00 -17.00 uur en zondag van 13.00 tot 22.00 uur!

Merk : L’Oréal Paris
Inhoud : L`Oréal Dia Light Mocha Family 7 8 50ml
EAN: 3474630687950
Introductie jaar : 2018