LOréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear Foundation - 25 Rose Ivory - Langhoudende Foundation

Al vanaf €11.49

De L`Oréal Paris gemakkelijk langhoudende foundation voor jou
- 24H lang een frisse en egaal uitziende huid in een handomdraai
- Nieuwe luchtige formule voor een ultralichte sensatie
- De formule is gemakkelijk te mengen met de huid voor een natuurlijk resultaat

Productbeschrijving
Infallible 24H Fresh Wear Foundation 25 Rose Ivory is nu verkrijgbaar in maarlieftst 14 kleuren met verbeterde formule. Met zijn nieuwe, luchtige formule voelt deze langhoudende foundation lichter aan en ziet het er frisser uit.

De unieke combinatie van oliën, duurzame polymeren en pigmenten zorgt voor een lichte textuur, een hydraterende werking en een natuurlijke afwerking, waardoor je huid de hele dag kan ademen.

Het resultaat
Deze foundation van 24 uur is gemakkelijk aan te brengen en mengbaar, terwijl de ultradunne textuur zorgt voor een optimale, bruikbare dekking. Dus in welke omstandigheden je ook bent, de 24HR wear foundation zal je er alsnog op je best uitzien!

Hoe te gebruiken
Stap 1: Zorg dat je gezicht is gereinigd en gehydrateerd is voordat je de foundation aanbrengt. Eventueel maak je gebruik van een primer zoals de nieuwe Infaillible Prep Serum Magic Essence Drops.
Stap 2: Breng de Infaillible 24H Fresh Wear Foundation aan waarbij je begint bij de T-zone en de foundation met de huid mengt richting de buitenkant van het gezicht. Zo krijg je een gelijkmatige en vlekkeloze dekking.
Stap 3: Maak je make-uplook verder af door bijvoorbeeld het Infaillible Magic Loose Powder te gebruiken om de huid de matteren.

Merk : L’Oréal Paris
Inhoud : L`Oréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear Foundati
EAN: 3600523527861
Introductie jaar : 2018