Barnängen Glacier Breeze Shower & Bath Gel 400 ml - 5 stuks - Voordeelverpakking

Al vanaf €18.55

Ervaar de Barnängen Glacier Breeze Shower & Bath Gel. Deze verkwikkende douche- & badgel met natuurlijk zeezout en beschermend, hydraterend serum verkwikt het lichaam als na een “Isvaksbad”.

Neem met de Glacier Breeze een frisse duik, geïnspireerd op het Scandinavische badritueel.

Barnängen biedt body care producten aan geïnspireerd op de Zweedse mindset van Lagom. Niet te veel, niet te weinig, maar perfect in balans. Het key ingrediënt in de Barnängen producten is Cold Cream, een voorouderlijk schoonheidsrecept dat de huid beschermt tegen uitdroging en irritatie. De formules worden aangevuld met zorgvuldig geselecteerde en door Scandinavië geïnspireerde ingrediënten, zoals kruimbraam, vierbloesem en haver, welke de huid intensief verzorgen en verwennen.

De Nordic Rituals lijn bestaat uit producten geïnspireerd door eeuwenoude Zweedse tradities en rituelen zoals de sauna, het ijsbad, “Isvaksbad” genoemd, en het Midzomerfeest. De Nordic Rituals lijn bestaat uit Scandinavisch-geïnspireerde ingrediënten en Barnängens unieke Hydraterend Serum – een samenstelling van zonnebloem- en veenbessenolie en extract van kamille en allantoïne. De producten zijn verrijkt met fascinerende geuren, die je laten genieten en ontspannen in zowel douche als bad.

1) Met natuurlijk zeezout en beschermend hydraterend serum
2) 90% natuurlijke ingredienten
3) Vegan

Merk : Barnängen
Inhoud : Barnängen Glacier Breeze Shower & Bath Gel 400 ml
EAN: 3178040709928
Introductie jaar : 2018