6x Roze Himalayazout Fijn 450g

Al vanaf €32.45

ROZE HIMALAYAZOUT FIJN

100% Natuurlijk Gourmet Zout zonder additieven. Uitermate geschikt als gezonder alternatief voor standaard keukenzout of als badzout.

6 Hersluitbare verpakkingen met elk 450 gram Fijn Roze Himalayazout (=2700 gram in totaal). Deze Stand Up Pouches zijn verzegeld en zijn terug hersluitbaar met behulp van een handige sluitstrip.

⭐EIGENSCHAPPEN:
✔Alle producten van Natural Bio Store zijn Europees gecertificiëerde producten, kant-en-klaar voor gebruik en consumptie.
✔100% Natuurlijk ongeraffineerd zout, rijk aan sporenelementen en mineralen.
✔Geschikt voor gebruik in de keuken, als badzout of voor andere wellness doeleinden.
✔Roze Himalayazout heeft een beduidend lager natriumgehalte dan het normale keukenzout en is rijk aan sporenelementen en mineralen.

⭐ALGEMEEN:
Roze Himalayazout is een zuiver en ongeraffineerd zout dat afkomstig is uit de oerzeeën die miljoenen jaren geleden voorkwamen in het Himalayagebergte van Pakistan. Dit zout wordt al jarenlang gewonnen en behoort tot de meest natuurlijke en zuivere soort. Het wordt beschouwd als het meest voedzame zout ter wereld!

Roze Himalayazout bevat vele sporenelementen en mineralen zoals calcium, sulfaten, zink, magnesium, en veel meer. Deze rijke mineralen geven het zout zijn karakteristieke roze kleur. In totaal vinden we meer dan 84 voedingsstoffen in het Roze Himalaya Zout.

Roze Himalayazout is ook geschikt voor wellness doeleinden: een Himalaya zoutbad heeft een ontgiftende werking en is een waar genot! De mineralen stimuleren de bloedsomloop en dragen bij tot het kalmeren van pijnlijke spieren.

Merk : Natural Bio Store Finest Selection
Inhoud : 6x Roze Himalayazout Fijn 450g
EAN: 7439632087043
Introductie jaar : 2019