Marcels Green Soap Handzeep Patchouli & Cranberry - 6 x 250 ml

Al vanaf €14.65

Handzeep Patchouli & Cranberry (250 ml) is gemaakt van plantaardige zepen en verrijkt met biologische Patchouli olie en een heerlijk Patchouli & Cranberry parfum. Met extra glycerine om uw handen een prettig en zacht gevoel te geven.

• Fles van 100% gerecycled plastic
• Heerlijke Patchouli & Cranberry Geur
• 99% Biologisch Afbreekbaar
• Met extra glycerine

Gelukkige mensen


Wie ooit de noodzaak zag om het te onderzoeken weten we niet, maar uit onderzoek blijkt: mensen die regelmatig hun handen wassen zijn gelukkiger. Daar willen wij aan toevoegen: de mensen die zij een hand geven óók.

Duurzaam


En zoals alle producten van Marcel’s Green Soap bevat onze handzeep geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. Vol met natuurlijke ingrediënten, 99% biologisch afbreekbaar.

Patchouli & Cranberry


Patchouli heeft een zoete, kruidig-aardeachtige geur, geschikt om ongewenste geuren te bestrijden. In de sixties tijd was patchouli daarom ook populair (het maskeerde de geur van een ondeugend sigaretje). We hebben patchouli ondersteund met het fris-zure van cranberry.

Veelgestelde Vragen


Is dit product getest op dieren?
Wij maken absoluut geen gebruik van dieren om onze producten te testen. Ook weten wij dat onze leveranciers geen dierproeven gebruiken. Daarbij zijn de producten veilig om te gebruiken in de omgeving van dieren.

Is dit product veganistisch?
Ja, dit product is veganistisch.

Wat bedoelen jullie met 99% biologisch afbreekbaar?
Alle producten van Marcel`s Green Soap zijn 99% biologisch afbreekbaar. Onder biologisch afbreekbaar verstaan wij dat het volledige product binnen 28 dagen afbreekt in CO2 en water. De producten van Marcel’s Green Soap bevatten o.a. ook zouten. Dit wordt gebruikt voor de pH, voor het oplossen van vuil en ook om het wat dikker te maken. Zouten zijn nooit af te breken in water en CO2, dus daarom die 99%.

Merk : Marcel Green Soap
Inhoud : Marcel`s Green Soap Handzeep Patchouli & Cranberry
EAN: 8719189416657
Introductie jaar : 2019