Marcels Green Soap Handzeep Sandelhout & Kardemom - 6 x 250 ml

Al vanaf €14.65

Handzeep Sandelhout & Kardemom (250 ml) is gemaakt van plantaardige zepen en verrijkt met biologische Kardemom olie en een heerlijk Sandelhout & Kardemom parfum. Met extra glycerine om uw handen een prettig en zacht gevoel te geven.

• Fles van 100% gerecycled plastic
• Heerlijke Sandelhout & Kardemom Geur
• 99% Biologisch Afbreekbaar
• Met extra glycerine

Gelukkige mensen


Wie ooit de noodzaak zag om het te onderzoeken weten we niet, maar uit onderzoek blijkt: mensen die regelmatig hun handen wassen zijn gelukkiger. Daar willen wij aan toevoegen: de mensen die zij een hand geven óók.

Duurzaam


En zoals alle producten van Marcel’s Green Soap bevat onze handzeep geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. Vol met natuurlijke ingrediënten, 99% biologisch afbreekbaar.

Sandelhout & Kardemom


Sandelhout is een veelgebruikt ingrediënt in parfums, en geliefd bij tree-huggers zoals Marcel. De aardse, houtige noot vormt een goede basis voor inspirerende geurcomposities. Het oriëntaalse zoet-kruidige aroma van kardemom sluit hier mooi bij aan.

Veelgestelde Vragen


Is dit product getest op dieren?
Wij maken absoluut geen gebruik van dieren om onze producten te testen. Ook weten wij dat onze leveranciers geen dierproeven gebruiken. Daarbij zijn de producten veilig om te gebruiken in de omgeving van dieren.

Is dit product veganistisch?
Ja, dit product is veganistisch.

Wat bedoelen jullie met 99% biologisch afbreekbaar?
Alle producten van Marcel`s Green Soap zijn 99% biologisch afbreekbaar. Onder biologisch afbreekbaar verstaan wij dat het volledige product binnen 28 dagen afbreekt in CO2 en water. De producten van Marcel’s Green Soap bevatten o.a. ook zouten. Dit wordt gebruikt voor de pH, voor het oplossen van vuil en ook om het wat dikker te maken. Zouten zijn nooit af te breken in water en CO2, dus daarom die 99%.

Merk : Marcel Green Soap
Inhoud : Marcel`s Green Soap Handzeep Sandelhout & Kardemom
EAN: 8719189416640
Introductie jaar : 2019