3x Maybelline Superstay 24H - 140 Roaring Rose - Lipstick - Voordeelverpakking

Al vanaf €

3x Maybelline Superstay 24H - 140 Roaring Rose - Lipstick - Voordeelverpakking

De SuperStay 24H lipstick is onze superster binnen de langhoudende lipsticks! De SuperStay 24H blijft langer zitten dan je ooit voor mogelijk hield!

Waarom het werkt
SuperStay 24H lipstick blijft de hele dag soepel en droogt niet uit. SuperStay 24H lipcolor korrelt niet en gaat niet in de fijne lijntjes van je lippen zitten. De revolutionaire formule is elastisch en weerstaat alle beweging van je lippen. Probeer SuperStay 24H nu zelf en ervaar dat deze lippenstift absoluut niet afgeeft en de hele dag perfect blijft zitten zonder te vervagen.

SuperStay 24HRS lipstick bestaat uit twee delen;
een vloeibare gekleurde formule en een verzorgende balsem. De gekleurde formule heeft een speciaal spons-borsteltje dat flexibel is en een groot vlak oppervlak heeft. Hierdoor volgt het borsteltje automatisch de vorm van je lippen en wordt de formule gelijkmatig aangebracht. Je bereikt dus in één beweging een groot oppervlak. Bovendien heeft de gekleurde formule een extreem regelmatige en flexibele textuur waardoor hij perfect op de lippen glijdt.

Breng SuperStay 24HRS lipstick op in 2 stappen:
Stap 1. Eerst breng je een dun laagje van de vloeibare gekleurde formule aan op de lippen. Dit laat je even drogen.

Stap 2. Nadat het gekleurde laagje is gedroogd, breng je de transparante lippenbalsem aan. Deze kun je gedurende dag meerdere malen opnieuw aanbrengen indien nodig.

Merk : Maybelline
Inhoud : 3x Maybelline Superstay 24H - 140 Roaring Rose - L
EAN: 7442953464400
Introductie jaar : 2019