LOréal Majirouge Carmin 6 64 50ml

Al vanaf €10.99

L`Oréal Majirouge Carmin 6 64Â 50ml

L`Oréal Majirouge Carmin haarverf tubes zorgt voor diepe intensieve rode- en kopertinten in jouw haar. Ben jij op zoek naar een permanente haarkleuring met rode en of koper tinten? Kies dan voor de L`Oréal Majirouge Carmin & jouw haar verkrijgt niet alleen een prachtige kleur maar ook een sublieme glans & langdurig kleurbehoud!

Â

De L`Oréal Majirouge Carmin is een permanente haarkleuring. In de Majirouge Carmin haarkleuringen zitten de innovatieve technologieen Ionen-G en HiChroma verwerkt. Deze technologieën verzorgen en verstevigen waardoor het een mooie glans verkrijgt. Maar daarnaast zorgt het tevens voor een intensief & levendig kleurresultaat die bovendien lang houdbaar blijft! De Ionen- G en HiChroma technologieën staan er tevens om bekend dat zij er voor zorgen het de kleuren in je haar nog puurder intenser en levendiger zullen worden. Wat wens je nog meer?

Â

Tip: Ga in overleg! Wat voor haarkleuring wens jij precies? Enkele lokken met koper of rode tinten? Of geef je je hele kapsel deze look? Met de expertise van de professional is het mogelijk om de gewenste perfecte tint te verkrijgen. Vraag naar de diepgaande kleurdiagnose aan jouw eigen professionele kapper en creëer jouw perfecte haarkleur! Kortom: verkrijg intensief en diepe rode- en kopertinten met de L`Oréal Majirouge Carmin waarbij je haar tevens wordt verstevigd en verzorgd! De inhoud van de crèmekleuring is 50 ml.

Eigenschappen

  • Kleurcode:Â 6 64
  • Langhoudbaar
  • Ionen - G en HiChroma technologie
  • Rode- en kopertinten
  • Intense pure & levendige kleur

Bestel L`Oréal Majirouge Carmin met 50% korting bij Kapperskorting.com!

Bekijk alle kleurtinten van de L`Oreal Majirouge Carmen lijn op Kapperskorting.com. Wist je bovendien dat wanneer je een order plaatst boven de €30 - dat de verzending dan geheel gratis is? En wanneer je de order plaatst voor 22.00 uur en de producten zijn voorradig ontvang je je pakketje de volgende dag al in huis!

Merk : L’Oréal Professionnel
Inhoud : L`Oréal Majirouge Carmin 6 64 50ml
EAN: 3474630679399
Introductie jaar : 2019