Essence Reach to the Stars Gift Kit

Al vanaf €10.99

Glitter, glans en glam! De meest feestelijke periode van het jaar komt er weer aan en dat betekent: glamour rules! Met deze vijf essence glam-producten in een fancy makeup-tasje vol glitters ben je gegarandeerd party-proof. De trend edition “reach for the stars glam kit” is verkrijgbaar vanaf midden oktober t/m december en biedt alles wat je nodig hebt voor de meest sprankelende feestlook ever!
essence reach for the starsBY BEAUTYBYBABS ON 8 SEPTEMBER, 2018
Glitter, glans en glam! De meest feestelijke periode van het jaar komt er weer aan en dat betekent: glamour rules! Met deze vijf essence glam-producten in een fancy makeup-tasje vol glitters ben je gegarandeerd party-proof. De trend edition “reach for the stars glam kit” is verkrijgbaar vanaf midden oktober t/m december en biedt alles wat je nodig hebt voor de meest sprankelende feestlook ever!ess_Glam Kit


Glam kit make-up bag
Dit transparante make-up tasje vol glitters en sterren is een absolute eye-catcher op je kaptafel. Je kunt het natuurlijk ook meenemen in je handtas. Het tasje is ruim genoeg om al je beauty must-haves in te bewaren!

Merk : Essence
Inhoud : Essence Reach to the Stars Gift Kit
EAN: 4059729034823
Introductie jaar : 2019