Maybelline Fit Me Foundation - 079 Natural

Al vanaf €4.99

Maybelline gelooft in de perfecte fit voor iedereen en brengt jou daarom de Fit Me Matte & Poreless dekkende foundation:
- Laat de huid er tot 12 uur mat en egaal uitzien
- Verrijkt met micro-poeders om onwenselijke glans te verminderen en poriën te verbergen
- Lichtgewicht formule die geschikt is voor een normale tot vette huid

Productbeschrijving
Binnen de Fit Me Matte & Poreless foundationlijn staat jouw individuele huidtype en -textuur centraal. De matterende foundation is uitermate geschikt voor normale tot een vette huidtypes. Met de medium dekking van de olievrije matterende foundation krijg je namelijk een natuurlijk resultaat zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een maskereffect.

Vind nu jouw unieke fit! De matterende foundation is beschikbaar in 40 kleuren van Classic Ivory tot Deep Golden zodat jij kan ontdekken welke foundationkleur het best aansluit bij jouw unieke behoefte.

Dermatologisch getest - op allergieën getest - non-comedogeen.

Waarom het werkt
De ultra lichtgewicht formule bevat flexibele micro-poeders waardoor onwenselijke glans tegengegaan wordt en de poriën optisch kleiner lijken gedurende de dag. Zo krijg je tot 12 uur lang een natuurlijke en egale dekking van oneffenheden en imperfecties.

Tip van onze make-up artist
Stap 1: breng de foundation aan op de huid en blend met de vingertoppen of een applicator zoals een make-upspons of een make-upkwast voor een egaal resultaat. Begin in het midden van je gezicht en werk naar buiten toe, zo krijg je geen masker effect. Bouw waar nodig de dekking op door een extra laagje matterende foundation aan te brengen, bijvoorbeeld op donkere kringen of rode plekken.

Merk : Maybelline
Inhoud : Maybelline Fit Me Foundation - 079 Natural
EAN: 3600531549374
Introductie jaar : 2019