Aimee de Mars Natuurlijk Parfum - Mythique Iris

Al vanaf €69.50

Aimee de Mars Natuurlijk Parfum - Mythique Iris

100% natuurlijke parfum op basis van pure, hoogwaardige gedenatureerde graanalcohol. De geuren zijn gecreëerd door toepassing van uitsluitend etherische oliën, veelal van biologische teelt.

Deze amberkleurige compositie, met accenten van amandel en vanille, is zowel zacht als geruststellend.

Benzoë en sandelhout versterken de omhullende warmte.

Iris geeft een gevoel van rust en sereniteit. De rijkdom van iris is de vrucht van veel geduld. De planten moeten drie jaar in de grond blijven, dan is er nog een nodig om de wortelstokken te drogen. Alleen dan kan de essentie worden geëxtraheerd, om irone te worden met zijn paarse paarse geur.

Deze natuurlijke parfum, samengesteld met amberkleurige tonen, amandel en vanille, biedt u zachtheid en geruststelling bij elke verdamping. Benzoë en sandelhout versterken de omhullende warmte. Iris geeft een gevoel van kalmte en sereniteit. De rijkdom van Iris is de vrucht van veel geduld. De planten moeten drie jaar in de grond blijven, daarna duurt het nog drie jaar om de wortelstokken te drogen. Alleen dan kan de essentie worden geëxtraheerd, om irone te verkrijgen met zijn zacht-violette geur.

Samengesteld met een actief hart van 21 Essentials Oliën, vertegenwoordigt dit parfum het perfecte geschenk voor je moeder, je zus of een vriend die haar vrouwelijkheid wil uitstralen. Mythique Iris is het parfum van een mysterieuze en verfijnde vrouw die niet bang is om haar vrouwelijkheid te onthullen.

Persoonlijkheid: vrouwelijk, verfijnd, elegant

Hoofdnoten: discreet, bergamot
Hartnoten: bloemen, roos, ylang-ylang
Basisnoten: duidelijk poederig, amandel, benzoë, iris, vanille

Wil je eerst een sample proberen? Klik dan hier.

Kenmerken:

- 100% Natuurlijke Parfum
- Vrij van minerale oliën, siliconen, parabenen, SLS, SLES en kunstmatige kleurstoffen
- Gemaakt op basis van essentiële oliën
- Vegan
- Dierproefvrij
- 50ml

Ingredienten (INCI):

Alcohol, aqua, parfum, +/- : evernia prunastri, geraniol, citronellol, citral, linalool,
eugenol, farnesol, coumarin, limonene, benzyl benzoate, benzyl alcohol, isoeugenol,
cinnamal, cinnamyl alcohol, benzyl salicylate, benzyl cinnamate

Over Aimee de Mars:

Biologische parfums worden veelal als misleidend beoordeeld door consumenten, m.n. ten aanzien van de duur en de ‘sillage’ (reikwijdte).

Tegelijkertijd zijn vrijwel alle gangbare geuren die men in de klassieke parfumerie aantreft, minimaal 80% synthetisch van samenstelling.

Voor ons merk Aimée de Mars hebben wij producten ontwikkeld die voor minimaal 95% uit grondstoffen van natuurlijke en (niet gecertificeerde) biologische oorsprong bestaan. Onze Eaux de Parfums zijn vrij van flalaten, benzophenone of polycyclische musk. Sterker nog, we hebben besloten om dezelfde grondbeginselen van certificeringsinstantie Cosmebio toe te passen.

Dit betekent dat de (maximaal) 5% synthetische bestanddelen die wij voor onze formules toelaten natuur-identiek zijn (dus moleculen die in de natuur voorkomen en niet chemisch ontwikkeld). Voorbeelden hiervan zijn iononen, hedionen, coumarine of aldehyde C11.

We kiezen er ook voor om met prachtige grondstoffen te werken zoals Jasmijn- , Tonka bonen- , of Rozen Absolue, waardoor wij in staat zijn hedendaagse parfums te creëren met de kwaliteit zoals die vroeger gewoon was – maar (nog) niet altijd herkend door Ecocert.

Wij zien het als onze taak om de consument mee te nemen op ontdekkingsreis van de synthetische geuren naar natuurlijke parfums: l’Aromaparfumerie®. We sprekenhier van een ware versmelting van de weldaad van aromatherapie met de wereld van de parfums. Dit is mogelijk dankzij het actieve hart 21 essentiële oliën die krachtig resoneren, waardoor elk parfum een gevoel van welbehangen brengt, op lichaams- én op zielsniveau.

We gebruiken tenslotte Biologische alcohol afkomstig gewonnen uit tarwe en, steeds als de extractiemethode dat toelaat, biologische essentiële oliën.

100% Natuurlijk Parfum

Merk : Aimee de Mars
Inhoud : Aimee de Mars Natuurlijk Parfum - Mythique Iris
EAN: 3760240000020
Introductie jaar : 2019