Axe Forest & Graffiti - 250 ml - Douche Gel - 6 stuks - Voordeelverpakking

Al vanaf €

AXE Collision Fresh Forest + Graffiti 250 ml is een gekke combinatie die niet zou horen te werken. Maar vertrouw ons, het werkt. Echt waar... Ruiken is geloven.

AXE Collision Fresh Forest + Graffiti Douchegel reinigt je huid en houdt je de hele dag fresh.
AXE Collision Fresh Forest + Graffiti is een gekke combinatie die niet zou horen te werken.
Combineert de geur van Fresh Forest + Graffiti, samen met een vleugje citrus, teak en patchouli.
Vertrouw ons, het werkt. Echt waar... Ruiken is geloven.
Ruik de hele dag schoon en fris met AXE douchegel.
Start je dag goed. Of je avond.

AXE Collision Fresh Forest + Graffiti
Misschien ben je een ochtendmens. Misschien ben je een nachtbraker. Het maakt niet uit… niemand wordt als zijn perfecte zelf wakker. AXE Collision Fresh Forest + Graffiti is het antwoord. Deze mannen douchegel is een episch frisse combinatie, die bestaat uit citrus met houtachtige toevoegingen zoals patchouli. Individueel onwijs lekkere geuren. Maar samen zijn ze wat anders. Ze zouden samen niet horen te werken. Vertrouw ons, het werkt. Echt waar… ruiken is geloven.

Zeep jezelf in en laat de onverwachte combinatie je veranderen…in een NIEUWE jij. Wat als een druk persoon geen tijd heeft in de ochtend? Geen zorgen, wij zijn er voor je… AXE Body Wash is niet alleen een showergel. Het is ook een face wash. Het is een body EN face wash… Ook kan je het gebruiken voor je haar. Je hoort het goed: 3 in 1! Het is een dermatologisch getest product met een driedubbele functie die alles in één keer voor elkaar krijgt. Het zou weleens de meest onverwachte body wash voor mannen zijn die de wereld ooit gekend heeft.

Hoe gebruik je het?
AXE douchegel is eenvoudig in gebruik. Doe een beetje douchegel op de palm van je hand. Wrijf het vervolgens tussen je handen totdat het gaat schuimen en was jezelf verfrissend schoon. Naast je lichaam kan je ook je haar en gezicht er mee reinigen. Met AXE douchegel start je dag goed. Of je avond.

Merk : Axe
Inhoud : Axe Forest & Graffiti - 250 ml - Douche Gel - 6 st
EAN: 8710522397862
Introductie jaar : 2019