Barnängen Caring Shower Cream 400 ml - 5 stuks - Voordeelverpakking

Al vanaf €19.85

Ervaar Barnängen Caring Shower Cream. Deze verzorgende douchecrème met havermoutmelk en 5% beschermende Cold Cream omhult de normale tot droge huid met intense verzorging.

De formule met Havermoutmelk, geliefd in Zweden, en beschermende Cold Cream biedt verzorgt de normale tot droge huid.

Al tientallen jaren is Barnängen bekend in Zweden. Het merk biedt gebalanceerde huidverzorging en een stijlvolle levenservaring. Barnängen biedt body care producten aan geïnspireerd op de Zweedse mindset van Lagom. Niet te veel, niet te weinig maar perfect in balans. Key ingrediënt in de Barnängen producten is Cold Cream; een voorouderlijk schoonheidsrecept wat de huid beschermd tegen uitdroging en irritatie. De formules worden aangevuld met zorgvuldig geselecteerde en door Scandinavië geïnspireerde ingrediënten, zoals kruimbraam, vierbloesem en haver, welke de huid intensief verzorgen en verwennen.

De Nordic Care lijn is een lijn douchecrèmes en body lotions verrijkt met Scandinavisch-geïnspireerde ingrediënten en Barnängens bekende ingrediënt, de gepatenteerde Cold Cream. De formule van onze Cold Cream is gebaseerd op de iconische zeep die het merk bekend maakte. De producten zijn verrijkt met fascinerende geuren die symbool staan voor vrouwelijkheid en stijl.

1) Met 5% Cold Cream
2) Vegan
3) 90% natuurlijke ingredienten

Merk : Barnängen
Inhoud : Barnängen Caring Shower Cream 400 ml - 5 stuks -
EAN: 3178040709935
Introductie jaar : 2019