Aleppo zeep arganbloesem pomp - 500ml - Aleppo Soap Co

Al vanaf €12.38

Aan deze vloeibare plantaardige Alep zeep van Aleppo & Co. is biologische arganolie toegevoegd. Arganolie (Argania Spinosa) is een plantaardige olie wordt gewonnen uit de vruchten (= noten) van de arganboom. Deze boom groeit in het zuidwesten van Marokko. Het is koud geperste olie van niet-geroosterde pitten, dat licht goudkleurig is en daarom ook wel het `Marokkaanse goud` genoemd wordt. Ze bevat zéér hoge concentraties van vitamine E (gamma tocopherol), essentiële vetzuren, squaleen, polyfenolen (anti-oxidanten) en carotenoïden. Zijn werking vindt zich in het anti-oxideren van vrije radicalen, het verbeteren van de algehele doorbloeding, het revitaliseren van huidcellen en het werkt ontstekingsremmend. Terwijl de olijfolie je huid voedt en verzacht, zorgt de laurierbesolie voor de bescherming van je huid door het herstellen van je huidvocht in je bovenste huidlaag. Met de warme, lichtzoete nootachtige geur van de arganbloesem.
Dermatologsich getest. Dierproefvrij. Verpakt in een recycleerbare PET fles van 500ml met handig doseerpompje. Leuk voor op je wastafel, in de badkamer of in de keuken.
Gebruik : voor het wassen van je handen. Of om je lichaam onder de douche of in bad mee te reinigen. Laat één minuut inwerken en spoel af met schoon water. Alep zeep vraagt wel enige gewenning want het ruikt en voelt anders aan als bijvoorbeeld een schuimende zeep of douchegel. Alep zeep bevat immers geen extra kunstmatige toevoegingen die hiervoor zorgen.

Merk : Aleppo Soap Co.
Inhoud : Aleppo zeep arganbloesem pomp - 500ml - Aleppo Soa
EAN: 3593290026104
Introductie jaar : 2019