LOréal Paris Cest Magic BB Cream - 03 Medium Light - BB Cream – 30 ml

Al vanaf €15.99

Jouw vertrouwde BB cream van L`Oréal Paris heeft een verbeterde formule en een nieuwe naam: BB C`est Magic:
- Natuurlijke, lichte dekking
- Hydratatie tot 24 uur
- Met zonbescherming SPF 20

Productbeschrijving
BB C`est Magic BB cream, voorheen bekend als Glam Nude of Nude Magique BB cream, combineert het beste van dagcrème en make-up voor een egaal uitziende huid. De BB cream heeft een natuurlijk effect voor een nude look. De micropigmentcapsules in de formule smelten namelijk bij aanraking waardoor de formule gemakkelijk blend met de huid zodat je geen maskereffect krijgt. Om de gezichtshuid te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling zijn de BB creams verrijkt met SPF 20. De BB cream bevat door de verbeterde formule nu vijg-extract voor een hydratatie van de huid tot 24 uur. Daarnaast is de BB cream collectie van L`Oréal Paris uitgebreid met drie extra kleuren: medium, medium dark en dark zodat iedere vrouw haar natuurlijke BB cream dekking kan vinden.

Het resultaat
BB C`est Magic geeft dus een natuurlijke look doordat de getinte verzorgende gezichtscrème een dunne camouflerende laag op de huid aanbrengt. Hierdoor lijkt de huid meer egaler en hydrateer je de huid. De L`Oréal Paris BB cream is hierdoor erg geschikt voor een subtiele no make-up make-up look.

Hoe te gebruiken
Stap 1: Kies de juiste kleur door de BB cream aan te brengen op de overgang van de kaaklijn naar de hals. Kies de BB cream kleur die overeenkomt met jouw huidskleur. Gebruikte je eerst Glam Nude light to medium dan kun je nu C`est Magic light gebruiken. Als jouw kleur echter Glam Nude medium to dark was is de kleur die hier het meest op lijkt nu C`est Magic medium light.
Stap 2: Breng de BB cream aan over het gehele gezicht met de vingertoppen of een make-upspons en blend met de huid.

Merk : L’Oréal Paris
Inhoud : L`Oréal Paris C`est Magic BB Cream - 03 Medium Li
EAN: 3600523723577
Introductie jaar : 2019