Permanente Kleur Majirel High-lift LOreal Expert Professionnel

Al vanaf €10.79

L’Oréal Majirel High Lift is de opvolger van de fijne haarkleuring L’Oréal Majiblond Ultra. De high lift is iets krachtiger en kan tot wel 4.5 tonen het haar op lichten. Deze permanente haarkleuring zorgt voor koele blonde kleur die tegelijkertijd het haar verzorgd en beschermd. De Ionène G en Incell zorgen ervoor dat het haar zacht aanvoelt en een intense glans verkrijgt.

L’Oréal Majirel High Lift Neutral werkt het meest neutraliserend deze kleuring zorgt voor een mooie natuurlijke blonde kleur.

Let op: Majirel High Lift pakt niet op grijs haar het is wel mogelijk om de verf aan te brengen op haar dat een klein percentage (max 30%) wit bevat.

Gebruiksaanwijzing

Let op: De oxidant die bij de haarkleuringen van Maijrel hoort is L`Oréal Oxydant 6% 1000ml L`Oréal Oxydant 9% 1000ml en L`Oréal Oxydant 12% 1000ml.

Â

Wij raden je aan bij het gebruik van de L’Oréal Majirel High Lift het haar te verzorgen met de Absolut Repair Lipidium producten of Vitamino Powerdose treatment hiermee breng je het vochtpeil van je haar in balans en hersteld het je beschadigde haar door het intens te voeden. Voor een lange houdbare ijsblonde kleur raden wij je tevens ook aan om af en toe te wassen met de Silver Shampoo.

De bovengenoemde verzorgende producten kun je met hoge korting en snelle levering bestellen op Kapperskorting.com!

De L’Oréal Majirel High Lift is beschikbaar in de ijs blonde tinten: Neutral Ash Ash Plus Violet en Beige kijk wat het beste bij jouw huid past en ga fris de zomer in!

Merk : L’Oréal Professionnel
Inhoud : Permanente Kleur Majirel High-lift L`Oreal Expert
EAN: 3474630691735
Introductie jaar : 2019