Aimee de Mars Natuurlijk Parfum - Folle Emeraude

Al vanaf €

Aimee de Mars Parfum - Folle Emeraude

100% natuurlijke parfum op basis van pure, hoogwaardige gedenatureerde graanalcohol. De geuren zijn gecreëerd door toepassing van uitsluitend etherische oliën, veelal van biologische teelt.

Folle Emeraude opent met fruitige tonen en maakt dan plaats voor een gebloemd hart voordat hij zich nestelt in een basis van ceder, sandelhout en patchouli. Het heeft een resoluut gourmand-noot, met een mysterieus, oriëntaals accent.

Als je vrolijk en dynamisch bent, wordt dit parfum, samengesteld met Essentials Oils, je geluksmaatje dankzij de goddelijk hebzuchtige, fruitige en oosterse tonen.

De Emerald aanwezig in deze gemaakt in Frankrijk parfum is een edelsteen die een zeer intense spirituele kracht bezit. Het is gerelateerd aan de Chakra van het hart, de chakra gericht op liefde, de voorkeur aan de communicatie van ideeën. Het moedigt ons aan om vreugde, liefde en een gevoel van voldoening te vinden. We gebruiken het om ons te openen voor schoonheid - de schoonheid van de natuur.

Persoonlijkheid: vreugdevol, dynamisch.

Hoofdnoten: Perzik, Citroen, Lavendel, Bergamot
Hartnoten: Roos, jasmijn
Basisnoten: Ceder, Sandelhout, Patchouli

Wil je eerst een sample proberen? Klik dan hier.

Kenmerken:

- 100% Natuurlijke Parfum
- Vrij van minerale oliën, siliconen, parabenen, SLS, SLES en kunstmatige kleurstoffen
- Gemaakt op basis van essentiële oliën
- Vegan
- Dierproefvrij
- 50ml

Ingredienten (INCI):

Alcohol, aqua, parfum, +/- : evernia prunastri, geraniol, citronellol, citral, linalool,
eugenol, farnesol, coumarin, limonene, benzyl benzoate, benzyl alcohol, isoeugenol,
cinnamal, cinnamyl alcohol, benzyl salicylate, benzyl cinnamate

Over Aimee de Mars:

Biologische parfums worden veelal als misleidend beoordeeld door consumenten, m.n. ten aanzien van de duur en de ‘sillage’ (reikwijdte).

Tegelijkertijd zijn vrijwel alle gangbare geuren die men in de klassieke parfumerie aantreft, minimaal 80% synthetisch van samenstelling.

Voor ons merk Aimée de Mars hebben wij producten ontwikkeld die voor minimaal 95% uit grondstoffen van natuurlijke en (niet gecertificeerde) biologische oorsprong bestaan. Onze Eaux de Parfums zijn vrij van flalaten, benzophenone of polycyclische musk. Sterker nog, we hebben besloten om dezelfde grondbeginselen van certificeringsinstantie Cosmebio toe te passen.

Dit betekent dat de (maximaal) 5% synthetische bestanddelen die wij voor onze formules toelaten natuur-identiek zijn (dus moleculen die in de natuur voorkomen en niet chemisch ontwikkeld). Voorbeelden hiervan zijn iononen, hedionen, coumarine of aldehyde C11.

We kiezen er ook voor om met prachtige grondstoffen te werken zoals Jasmijn- , Tonka bonen- , of Rozen Absolue, waardoor wij in staat zijn hedendaagse parfums te creëren met de kwaliteit zoals die vroeger gewoon was – maar (nog) niet altijd herkend door Ecocert.

Wij zien het als onze taak om de consument mee te nemen op ontdekkingsreis van de synthetische geuren naar natuurlijke parfums: l’Aromaparfumerie®. We sprekenhier van een ware versmelting van de weldaad van aromatherapie met de wereld van de parfums. Dit is mogelijk dankzij het actieve hart 21 essentiële oliën die krachtig resoneren, waardoor elk parfum een gevoel van welbehangen brengt, op lichaams- én op zielsniveau.

We gebruiken tenslotte Biologische alcohol afkomstig gewonnen uit tarwe en, steeds als de extractiemethode dat toelaat, biologische essentiële oliën.

100% Natuurlijk Parfum

Merk : Aimee de Mars
Inhoud : Aimee de Mars Natuurlijk Parfum - Folle Emeraude
EAN: 3760240000044
Introductie jaar : 2019