Andrelon Special Droogshampoo Kokos Boost 6x 245 ML Voordeelverpakking

Al vanaf €27.99

Andrélon droogshampoo is dé oplossing om je haar een verfrissende natuurlijke boost te geven, wanneer je maar wilt en waar je ook bent!

Om zonder je haren te wassen toch een frisse look te krijgen, heeft Andrélon droogshampoo ontwikkeld. In een handomdraai is je haar weer luchtig en gemakkelijk te stylen. Andrélon droogshampoo is dé oplossing om je haar een verfrissende natuurlijke boost te geven, wanneer je maar wilt en waar je ook bent! Andrélon Droogshampoo Kokos Boost is verrijkt met een mix van cactus- en kokoswater met een heerlijke kokos geur. De ingrediënten staan bekend om hun hydraterende werking. De droogshampoo is speciaal ontwikkeld voor slap en futloos haar dat tussen de wasbeurten door een boost kan gebruiken.

Gebruiksaanwijzing: De fles goed schudden voor gebruik. Breng de droogshampoo aan op droog haar en spuit op ca.20 cm afstand de droogshampoo op de haaraanzet. Laat de spray 2 minuten inwerken en borstel het uit of föhn je haar. Breng je haar vervolgens in model met je handen en creëer je eigen nonchalante look. Resultaat: Haar dat schoon en fris aanvoelt zonder het te wassen. Een volumeboost tussen de wasbeurten door. Nonchalante look met heerlijke kokos geur.

Tip: Ook zeer geschikt wanneer slechts een deel van het haar niet valt zoals je wilt, bijvoorbeeld de kruin of de pony. De droogshampoo hoeft dan alleen op deze gedeeltes te worden gebruikt. Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Kokos Boost lijn.

• Een frisse look zonder je haren te wassen
• In een handomdraai is je haar weer luchtig en gemakkelijk te stylen
• Verrijkt met een mix van cactus- en kokoswater
• Met een heerlijke kokos geur
• Speciaal ontwikkeld voor slap en futloos haar
• Gemakkelijk in gebruik

Merk : Andrélon
Inhoud : Andrelon Special Droogshampoo Kokos Boost 6x 245 M
EAN: 8717163682531
Introductie jaar : 2019