Zonnecrème SPF30+ 150ml.

Al vanaf €9.95

Zwitsal Zonnecrème SPF 30+ is een verzorgende en waterresistente zonnebrandcrème met factor 30 voor je kindje. Verzorgend Waterresistent Smeert prettig uit en plakt niet UVA/UVB filter Dermatologisch getest Hypoallergeen. Zwitsal Zonnecrème SPF 30+ is een verzorgende en waterresistente zonnebrandcrème met factor 30 voor je kindje. De crème smeert prettig uit en plakt niet! Deze zonnecrème met UVA/UVB filter is dermatologisch getest en hypoallergeen. Natuurlijk met de vertrouwde Zwitsal geur. Voor een knuffelzacht gezichtje en huidje is goede bescherming ook bij lichte bewolking belangrijk. Gebruiksaanwijzing: Smeer je kindje royaal in voor je naar buiten gaat. Smeer om de 2 uur of na het zwemmen en afdrogen om het huidje goed te beschermen. Houd baby’s en kinderen uit de directe zon. Zelfs zonnecrème met hoge SPF biedt geen volledige bescherming. Bescherm extra met kleding en een zonnehoedje.

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-huidneutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.

Merk : Zwitsal
Inhoud : Zonnecrème SPF30+ 150ml.
EAN: 8717163739600
Introductie jaar : 2019