Bronzer, Bronzing poeder, Bronzing Powder Baked Terre de Soleil no.03

Al vanaf €27.95

Terre de Soleil is sinds 1985 het paradepaardje van Lavertu en een wereldwijde musthave.

Wacht niet op een reis naar Zuid-Italië om uw gezicht een mooie teint te geven. Terre de Soleil is een poeder die de huid laat ademen voor een voortdurend gezonde uitstraling. Terre de Soleil poeders worden op terracotta schalen gebakken in ovens, hierdoor ontstaan poeders met een prachtige, diepe pigmentatie en zijn ze van betere kwaliteit dan geperste poeders. Terre de Soleil geeft de huid een mooie teint, een matte finish en vermindert oneffenheden. Het doosje komt in een fascinerende soft touch verpakking. Terre de Soleil is verkrijgbaar in drie kleuren en is geschikt voor alle huidtinten en -types. Zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Bij Terre de Soleil wordt gratis een kleine kwast geleverd, fijn voor buitenshuis en kleine correcties. Daarnaast bieden wij binnen ons assortiment ook een grotere kwast aan. Dermatologisch bewezen.

Hoe aan te brengen:
Veeg met de kwast over Terre de Soleil waarbij de poeder gelijkmatig over de kwast verdeeld wordt. Breng Terre de Soleil in lichte, gelijkmatige laagjes aan op uw gezicht.Gebruikt u de poeder als een bronzer? Breng Terre de Soleil in lichte, gelijkmatige laagjes op de jukbeenderen aan. Werk door tot de nek en haarlijn om een schaduweffect te creëren. Neem eventueel ook het voorhoofd, de neus en uw oogleden mee. Laat Terre de Soleil goed met de kleur van uw huid mengen.

Wacht na de eerste handeling ongeveer 10 seconden zodat de kleur goed is opgekomen. Wilt u een donkerdere gelaatskleur? dan kunt u deze handeling eenvoudig herhalen.

Merk : Lavertu
Inhoud : Bronzer, Bronzing poeder, Bronzing Powder Baked Te
EAN: 8715095002373
Introductie jaar : 2019