Aleppo zeep exfoliant argan bio

Al vanaf €4.11

Deze Alep scrubzeep verrijkt met biologische arganolie van Aleppo & Co. wordt nog steeds volgens eeuwenoud recept vervaardigd. In koperen ketels wordt olijfolie, laurierbesolie (5%), arganolie, water en soda met zeezout verzeept. Dit geeft een 100% natuurlijke zeep. Ze bevat geen kunstmatige toevoegingen, geen geur- en kleurstoffen, geen siliconen, geen parabenen, geen parfum noch synthetische middelen.
Arganolie (Argania Spinosa) is een plantaardige olie wordt gewonnen uit de vruchten (= noten) van de arganboom. Deze boom groeit in het zuidwesten van Marokko. Het is koud geperste olie van niet-geroosterde pitten, dat licht goudkleurig is en daarom ook wel het `Marokkaanse goud` genoemd wordt. Ze bevat zéér hoge concentraties van vitamine E (gamma tocopherol), essentiële vetzuren, squaleen, polyfenolen (anti-oxidanten) en carotenoïden. Zijn werking vindt zich in het anti-oxideren van vrije radicalen, het verbeteren van de algehele doorbloeding, het revitaliseren van huidcellen en het werkt ontstekingsremmend.
Dankzij de toevoeging van fijngemalen abrikozen- en olijvenpitten kent deze zeep een licht scrub-effect, om zo de dode huidcellen te verwijderen en de huid goed te reinigen. De toegevoegde tarwezemelen zorgen dan weer voor een goede bloedcirculatie. Je huid voelt na het scrubben dan ook zacht en fris aan. Met de warme, lichtzoete nootachtige geur van de arganbloesem.
Gebruik : maak een zeep-emulsie in je handen en scrub je lichaam en/of gezicht. Even laten inwerken en dan afspoelen met zuiver water. Vervolgens je huid droogdeppen. Deze zeep prikt, dus bij aanraking met de ogen, direct goed uitspoelen.

Merk : Aleppo Soap Co.
Inhoud : Aleppo zeep exfoliant argan bio
EAN: 3593290025206
Introductie jaar : 2019