NIVEA SUN Kids Zonnebrand - Hydraterende Zonnemelk - SPF 30 - 200 ml

Al vanaf €9.50

NIVEA SUN Kids Protect & Play Zonnecrème SPF 30 biedt kinderen direct bescherming tegen zonnebrand en andere huidschade veroorzaakt door de zon. Speciaal ontwikkeld voor de tere kinderhuid en extra water resistent.

"VERZORGING: Verzorgende en beschermt de tere kinderhuid • Helpt het risico op huidirritaties door de zon te verminderen
BESCHERMING: • Zeer effectieve UVA/UVB bescherming • Onmiddellijke bescherming tegen schadelijke effecten van de zon en lange termijn huidbeschadiging • Extra water resistent"
"


BELANGRIJKE GEBRUIKSINSTRUCTIE: Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen of zweten om de juiste bescherming te behouden. Onvoldoende zonbescherming gebruiken vermindert de beschermingsfactor aanzienlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonbescherming; overmatig blootstelling aan de zon is een ernstig gezondheidsrisico. Houd baby`s en jonge kinderen uit de zon. Draag beschermende kleding en gebruik voldoende zonnebescherming op onbedekte delen. Laat goed intrekken en vermijd direct contact met textiel en harde oppervlakken om vlekken te voorkomen. Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.

Merk : NIVEA
Inhoud : NIVEA SUN Kids Zonnebrand - Hydraterende Zonnemelk
EAN: 4005900364395
Introductie jaar : 2019