NIVEA SUN Kids Zonnebrand - Swim & Play Zonnemelk - SPF 50+ - 150 ml

Al vanaf €5.95

NIVEA SUN, het meest gekozen merk zonbescherming voor kinderen.*

NIVEA SUN Swim & Play Zonnecrème SPF 50 biedt kinderen zeer effectieve UVA/UVB bescherming tegen zonnebrand en huidschade op de lange termijn. De verzorgende formule voor de tere kinderhuid bevat Dexpanthenol en beschermt de huidbarrière. De formule is langdurig water resistent, zodat de kids lekker lang in het water kunnen spelen voordat opnieuw insmeren nodig is.
*Gebaseerd op data Nielsen`s Retail Measurement Service voor de ""Zonbescherming Kids"" categorie. Periode MAT tot week 44, 2018. Nederland Food/Drug markt incl. FoodEcom (Copyright © 2018 Nielsen)
"

"VERZORGING: verzorgende en hydraterende formule voor de gevoelige kinderhuid • formule met Dexpanthenol • versterkt de beschermende barrière van de huid en maakt het mogelijk om langer in het water te blijven • helpt het risico op huidreactie veroorzaakt door de zon te verminderen.
BESCHERMING: Zeer effectieve UVA/UVB bescherming • Onmiddellijke bescherming tegen schadelijke effecten van de zon en lange termijn huidbeschadiging • Langdurig water resistent"

Merk : NIVEA
Inhoud : NIVEA SUN Kids Zonnebrand - Swim & Play Zonnemelk
EAN: 4005900363695
Introductie jaar : 2019