L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Crème - 150 ml - Zelfbruiner

Al vanaf €14.32

We weten allemaal dat de UV-straling van de zon en de zonnebank niet goed is voor de huid. Toch houden we wel van die heerlijk bruine zomerse teint. De zelfbruiners van L’Oréal Paris bieden uitkomst! Met Sublime Bronze ben je het hele jaar door natuurlijk en egaal bruin, zonder dat de zon hoeft te schijnen, of dat jouw huid bloot gesteld hoeft te worden aan de gevaren van de zonnebank.

Wat is het effect?


Ontdek Sublime Bronze Zachte Zelfbruinende Melk. Deze melk hydrateert de huid en geeft een egale, natuurlijk bruine teint. De textuur smelt direct weg op de huid en garandeert een verspreiding van het zelfbruinende bestanddeel over het gehele oppervlak van de huid. Hierdoor hoef je je dus geen zorgen te maken over vlekken!

Hoe te gebruiken?


Breng Sublime Bronze Zachte Zelfbruinende Melk aan op de gescrubde, gehydrateerde huid. Verdeel de melk gelijkmatig over het lichaam voor een egale teint. Was na het aanbrengen je handen en laat de melk voordat je je aankleedt. Zo, je bent klaar om de wereld te veroveren!

Tip! Ontdek de andere producten van Sublime Bronze. De Sublime Bronze Duo Zelfbruinende Doekjes van L`Oréal Paris zijn ook handig. Voor zowel het gezicht als lichaam! De zelfbruinende doekjes zijn gemakkelijk mee te nemen en ideaal voor onderweg.

Merk : L’Oréal Paris
Inhoud : L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Crè
EAN: 8710678128426
Introductie jaar : 2019