St Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse - 120ml - Zelfbruiner

Al vanaf €23.09

St Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse: de St. Tropez bestseller! Deze heerlijk rijke, zijde-achtige mousse glijdt makkelijk over jouw huid en geeft het een natuurlijk bruine gloed. Maak kennis met dit vermaarde zelfbruinermerk en trakteer jezelf op hun allerpopulairste product: de St. Tropez Classic Bronzing Mousse (120 ml)!

Deze St Tropez Bronzing Mousse, de zelfbruiner der zelfbruiners, is makkelijk te gebruiken. De inovatieve Aromaguard technologie in combinatie met een aloe vera conditioner staat garant voor een prachtige bruine kleur en een mooie subtiele verfrissende geur. Deze super-lichtgewicht St Tropez zelfbruiner Mousse is een product dat u altijd al had willen hebben. Hij is gemakkelijk te gebruiken. De conditioner van Aloë Vera zorgt voor een langdurige mooie en natuurlijk bruin kleur. Onze inovatieve Aromaguart technologie elimineert meer dan 70% van de onprettige geur van zelfbruinende cremes en zorgt voor een mooie, subtiele en verfrissende geur.

Gouden Regels
Eerste stap is om droog huid van ellenbogen, knieen, enkels en voeten met St Tropez Body Moisturiser grondig te bevochtigen. De lichte wenkbrauwen en blond haar kunnen met klein beetje Moisteriser beschermd worden. Tweede stap is om klein beetje St Tropez Mousse in uw palm te pompen en daarna veeg vanaf bovenkant aan teen.

Nog beter effect kan bereikt worden om dit in drie stappen te doen:Eerst moet je schoon en droog huid met ST TROPEZ BODY POLISH smeren. Daarna ga je de droge gebieden zoals ellebogen, knieen, handen, voeten en enkels met ST TROPEZ MOISTURISER smeren. En als de laatste ga je den heel dun en uniform ST TROPEZ BRONZING MOUSSE overall smeren

Merk : St. Tropez
Inhoud : St Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse - 120ml
EAN: 5060022300521
Introductie jaar : 2019