NIVEA SUN Kids Zonnebrand Pocket Size Zonnemelk SPF 50+ - 50 ml

Al vanaf €7.59

NIVEA SUN, het meest gekozen merk zonbescherming voor kinderen.

NIVEA SUN Kids Protect & Play Pocket Size Zonnecrème SPF 50 biedt kinderen zeer effectieve UVA/UVB bescherming. Beschermt onmiddellijk tegen zonnebrand en huidschade op de lange termijn. De verzorgende formule beschermt de huidbarrière en biedt langdurige hydratatie. Het vermindert het risico op huidirritatie en allergiën door de zon en is water resistent. De handige pocket size is overal mee naar toe te nemen. Zo zijn kinderen altijd beschermd tegen de zon.
*Gebaseerd op data Nielsen`s Retail Measurement Service voor de ""Zonbescherming Kids"" categorie. Periode MAT tot week 44, 2018. Nederland Food/Drug markt incl. FoodEcom (Copyright © 2018 Nielsen)"

VERZORGING: verzorgende en hydraterende formule voor de tere kinderhuid • beschermt de huidbarrière en hydrateert langdurig • helpt het risico op huidreactie veroorzaakt door de zon te verminderen.


Gebruiksadvies:
Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen of zweten om de juiste bescherming te behouden. Onvoldoende zonbescherming gebruiken vermindert de beschermingsfactor aanzienlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonbescherming. Overmatig blootstelling aan de zon is een ernstig gezondheidsrisico. Houd baby`s en jonge kinderen uit de zon. Laat goed intrekken en vermijd direct contact met textiel en harde oppervlakten om vlekken te voorkomen. Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.

Merk : NIVEA
Inhoud : NIVEA SUN Kids Zonnebrand Pocket Size Zonnemelk SP
EAN: 42360797
Introductie jaar : 2019