Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ Gezichtsspray SPF 50+ - 75 ml - Hypoallergeen - Vernevelende Mist

Al vanaf €13.00

Goede bescherming tegen de zon is niet alleen tijdens de zomermaanden, op het strand of naast het zwembad belangrijk. We worden dagelijks blootgesteld aan de schadelijke straling van de zon, ook bij bewolking. Vroegtijdige huidveroudering kan worden voorkomen door je goed te beschermen. Vooral het gezicht, de hals en handen zijn kwetsbaar en hebben dan ook het hele jaar door bescherming nodig.

Om deze gevoelige huid zo eenvoudig mogelijk te beschermen heeft Ambre Solaire de beschermende gezichtsspray, oftewel de `City spray` ontwikkeld. De City spray is de eerste spray speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid in elk seizoen te beschermen tegen zowel schadelijke UV stralen als de negatieve effecten van luchtvervuiling. De SPF 50 biedt een hoge bescherming, hydrateert de huid tot 24 uur lang en kan eenvoudig (en zelfs over make up heen) aangebracht worden. Daarnaast heeft de City spray een superhandig on-the-go formaat, waardoor je er altijd en overal voor kunt zorgen dat je beschermd bent tegen de zon.


Hoe werkt het?
De microverstuiver geeft een fijne nevel waardoor de formule snel droogt en optimaal aan te brengen is. De spray plakt niet, is direct droog en volledig transparant.


Hoe te gebruiken?
Houd de spray op ongeveer 25cm van het gezicht en breng geleidelijk een onzichtbare beschermlaag aan over uw kwetsbare en gevoelige huid. Sluit uw ogen voor gebruik. Ideaal voor frequent gebruik op het terras, het strand, in het park of op de fiets in de stad. Vermijd de oogcontouren.

Merk : Garnier
Inhoud : Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ Gezichtssp
EAN: 3600541992498
Introductie jaar : 2019