Vichy Ideal Soleil Stick SPF50+ Gevoelige Zones

Al vanaf €10.05

Vichy Ideal Soleil Stick SPF50+ Gevoelige Zones is een stick met een zeer hoge beschermingsfactor die speciaal geschikt is voor de gevoelige zones zoals oogcontour, neus, oren, lippen, littekens, schoonheidsvlekjes etc.

Vichy Ideal Soleil Stick SPF50+ Gevoelige Zones is geschikt voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een zonnebescherming voor de gevoelige zones die helpen te beschermen tegen verbranding door de zon en tegen fotoveroudering.

Vichy Ideal Soleil Stick SPF50+ Gevoelige Zones heeft een hypoallergene formule zonder parabenen en zonder geurstoffen en is dermatologisch getest op de gevoelige huid. De stick is verrijkt met kalmerend, versterkend en herstellend Thermaal bronwater van Vichy.

Dankzij het formaat is de stick bijzonder snel en gemakkelijk aan te brengen op de zones die ingesmeerd moeten worden. Vichy Ideal Soleil Stick heeft een onzichtbare textuur die niet wit maakt.

Gebruiksadvies:
Vichy Ideal Soleil Stick SPF50+ vlak voor blootstelling aan de zon op de gevoelige zones aanbrengen, denk hierbij aan neus, jeukbeenderen, kwetsbare zones, aanbrengen. Regelmatig en rijkelijk opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, transpireren en na het afdrogen.

Merk : VICHY
Inhoud : Vichy Ideal Soleil Stick SPF50+ Gevoelige Zones
EAN: 30065949
Introductie jaar : 2019