Derma Forte Zonneallergie - 100 ml - Zonnebrand crème

Al vanaf €20.95

Zonneallergie Crème van Lucovitaal® behandelt overgevoeligheidsreacties zoals zonneallergie en zonneblaasjes. De crème ondersteunt het afweersysteem van de huid en verlicht de symptomen van huiduitslag en irritatie. Het ingrediënt Aloë Vera koelt de huid waardoor de irritatie en branderigheid vermindert. Daarnaast beschermt de Zonneallergie Crème tegen vochtverlies en blokkeert het de hechting van schadelijke bacteriën waardoor de crème een herstellende, kalmerende, hydraterende en beschermende werking heeft.

De zonneallergie crème bevat zonbeschermingsfactor 30 waardoor de crème ook een sunblock vormt. Hierdoor kan de crème ook gebruikt worden ter voorkoming van overgevoeligheidsreacties.

De crème kan door zowel volwassenen als kinderen gebruikt worden.

Zonneallergie Crème van Lucovitaal®:
-Voor de behandeling van zonneallergie: zonneblaasjes, vochtophoping, roodheid, jeuk en bultjes
-Behandelt overgevoeligheidsreacties
-Hoge UVA en UVB beschermingsfactor 30

Gebruik: Breng na het zonnen een dun laagje crème aan op de aangedane lichaamsdelen. De crème bevat SPF 30 waardoor de crème ook gebruikt kan worden ter voorkoming van (een terugkerende) zonneallergie. Breng de crème dan een half uur voor het zonnen aan. De crème meerdere malen per dag (elke 2 tot 3 uur) aanbrengen om optimale bescherming te behouden.

Merk : Lucovitaal
Inhoud : Derma Forte Zonneallergie - 100 ml - Zonnebrand cr
EAN: 8713713040479
Introductie jaar : 2019