Lancaster Sun Beachbag giftset

Al vanaf €49.99

Krijg nu bij 2 Lancaster zonproducten een gratis Lancaster Beachbag! Dit pakket bevat Lancaster Sun Beauty Velvet Milk SPF 30 van 175 ml en de Lancaster Silky Fluid Milk SPF 15 van 175 ml.

De Lancaster Sun Beauty Velvet Milk SPF 30 van 175 ml is een zonlotion met een body lotion-achtige textuur en een watervaste formule voor gezicht en lichaam. De perfecte keuze voor iedereen die de huid goed wil verzorgen, beschermen en snel een mooie, goudbruine teint wil krijgen. Dit zonproduct bevat de allernieuwste, gepatenteerde Lancaster Full Light Technology die alle stralen van het lichtspectrum aanpakt en de huid tegen uva + uvb + infrarood + zichtbaar licht beschermt. Textuur: fluweelzachte milk.

De Lancaster Silky Fluid Milk SPF 15 van 175 ml is een zonlotion met een body lotion-achtige textuur en een watervaste formule voor gezicht en lichaam. De perfecte keuze voor iedereen die de huid goed wil verzorgen, beschermen en snel een mooie, goudbruine teint wil krijgen.Dit zonproduct bevat de allernieuwste, gepatenteerde Lancaster Full Light Technology die alle stralen van het lichtspectrum aanpakt en de huid tegen uva+uvb+infrarood+zichtbaar licht beschermt.

Merk : Lancaster
Inhoud : Lancaster Sun Beachbag giftset
EAN: 3386460073912
Introductie jaar : 2019