Sisley Super Soin Solaire Tinted Sun Care Zonnebrandcrème - SPF 30

Al vanaf €79.95

Super Soin Solaire Tinted Sun Care SPF 30 met hoge beschermingsfactor is een jeugdverlengende* zonverzorgingsproduct dat ervoor zorgt dat de huid het vermogen om zich te beschermen tegen (veroudering als gevolg van) de zon behoudt dankzij een combinatie van minerale uva- en uvb-filters en zeer geavanceerde beschermende werkstoffen.

– Bestrijdt vrije radicalen** dankzij een combinatie van werkstoffen (Vitamine-E-acetaat en Edelweissextract) die de huid helpt te beschermen tegen oxidatieve stress, de belangrijkste oorzaak van huidveroudering als gevolg van zonlicht.
– Beschermt de cellen: voor het celvernieuwingsproces is het van essentieel belang om de integriteit van de cellen te beschermen. Dankzij het beschermende effect** van het Edelweissextract en de minerale filters worden de cellen beschermd tegen de schadelijke effecten van uv-straling.
– Gericht effect op de barrièrefunctie van de huid: Edelweissextract** en Cameliaolie helpen de barrièrefunctie te versterken zodat de huid optimaal gehydrateerd blijft en beter bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
– Een hydraterende en voedende formule: de straling van de zon kan de hydrolipidenlaag van de huid beschadigen, waardoor de huid gedehydrateerd en droog wordt. Karitéolie, Cameliaolie en Mango-extract helpen de soepelheid en het hydratatieniveau van de huid te herstellen.
- Een ideale make-upfinish: kleuren die perfect bij de verschillende huidtinten passen en optimale dekking bieden voor een natuurlijke, stralende finish.

Een vloeibare, zijdezachte, niet-vette crème voor een soepele huid. Laat geen witte waas achter. Waterbestendig. Niet-comedogeen. Natuurlijk geparfumeerd met etherische olie van Salie en Marjolein.

Verkrijgbaar in vier kleuren: Porcelain, Natural, Golden, Amber.
*helpt de huid te beschermen tegen de effecten van huidveroudering als gevolg van zonlicht (rimpels, pigmentvlekken, dehydratie en verlies van stevigheid)
**in vitro getest

Merk : Sisley
Inhoud : Sisley Super Soin Solaire Tinted Sun Care Zonnebra
EAN: 3473311682277
Introductie jaar : 2019