Australian Gold SPF30 met BRONZER + SOOTHING GEL

Al vanaf €32.50

Combiset: Australian Gold SPF 30 bronzer + Soothing gel after sun.
SPF 30 met bronzer:

Nu uit voorraad leverbaar, tegen een super lage prijs!

Australian Gold heeft haar SPF lijn vernieuwd. De legendarische SPF 4 en 8 met bronzer zijn vervangen door de SPF 6 en 10 met bronzer. Meer bescherming maar toch fantastisch bruin worden, zonder rimpeltjes en mooi egaal.

(De SPF 4 en 8 zijn dus niet meer leverbaar).

SPF producten van Australian Gold zijn al jaren de verkoop hits van elke zomer. De SPF 30 met bronzer staat garant voor een streeploze donkerbruine kleur maar met optimale bescherming tegen verbranden. (er is ook een SPF 30 met bronzer voor nog betere bescherming)

Gebruik:

Spray een kleine hoeveelheid op de handpalm en masseer over de huid die u wilt beschermen tegen verbranding.

Australian gold SPF 30 met bronzer is watervast, heeft een heerlijke geur en is zeer voordelig in gebruik.

Topklasse producten van Australische Gold koopt u voordelig bij Hairandbeautyonline. Alvast een prettige vakantie

Australian Gold SPF 30 met bronzer gel spray hoort ook in uw koffer voor de zomer 2013.

Pompflacon 237 ml inhoud.

Ook verkrijgbaar in:

SPF 6 (met en zonder bronzer)
SPF 10 (met en zonder bronzer)
SPF 30 (met en zonder bronzer)


Australian Gold Soothing Aloë gel.

Australian Gold Soothing Aloë gel, weer zo`n geweldig product van Australian Gold, zij staan al jaren bekend als de trendsetters op het gebied van zonproducten!


Dit product biedt een heerlijke, tijdelijke verlichting van pijnklachten als u huid verbrand is in de zon. Geeft koeling en verzorgt de uitgedroogde huid en kalmeert overige huidirritaties.

Maar niet alleen bij klachten geeft Australian Gold Soothing Aloë gel een heerlijke verkoeling, dit product valt namelijk onder de productsoort Aftersun. Zoals u weet is Aftersun noodzakelijk als u in de zon heeft gezeten, vertroeteling voor de huid! Het geeft uw huid een lekkere ontspanning door de vele Aloë Vera die in dit product zit. Aloe Vera is een hele speciale plant die fameus is omdat het een echt wondermiddel is voor huidherstelling.

Enkele andere ingredienten zijn; groene thee extract, vitamines C en E en sterke antioxidanten.

Gebruik:
Voor gebruik dient u Australian Gold Soothing Aloë gel goed schudden. Daarna masserend aanbrengen op alle geirriteerde plekken, of op de plekken die in de zon zijn geweest. Geschikt voor elk huidtype. Dit product mag absoluut niet ontbreken in uw koffer voor de zomer van 2013!

Tip: als u Australian Gold Soothing Aloë gel in de koelkast bewaart krijgt de huid een extra verkoeling en heerlijke verfrissing na het zonnen.

Merk : Australian Gold
Inhoud : Australian Gold SPF30 met BRONZER + SOOTHING GEL
EAN: 7442140917955
Introductie jaar : 2019