6 in 1 Keramische set - Krultang

Al vanaf €62.95

Waarom deze krultang?
• Voor alle verschillende krulstijlen
• Inclusief warmtebestendige handschoen
• Pas de temperatuur aan naar jouw wens
• Toermalijn Keramische Technologie

Draag jij elke dag dezelfde kleren? Natuurlijk niet! Waarom zou je dan wel elke dag dezelfde haarstijl dragen als het niet hoeft? Met de 6 verschillende opzetstukken kun jij bij iedere jurk een bijpassende haarstijl kiezen. Voortaan heb jij de mogelijkheid om nieuwe stijlen te proberen, maar ook om jouw vertrouwde stijl aan kan houden.

6 Verschillende opzetstukken voor alle krullen
Je hebt vast wel eens een tutorial gezien voor een prachtige haarstijl, maar ondanks dat je het wilde uitproberen had je er de spullen niet voor. Die tijd is dankzij deze krultang set voorbij! Voortaan is je verbeelding het enige wat jou tegen kan houden. Dankzij de verschillende opzetstukken hoeven al jouw inspiraties en ideeë geen dromen meer te zijn, maar worden ze in een letterlijke handomdraai werkelijkheid. Krul jouw haar zoals je het wilt, wanneer je het wilt.

Professionele Toermalijn Keramische Technologie
Droog en pluizig haar krijgen van je krultang is dankzij de keramische technologie verleden tijd. Deze technologie helpt namelijk bij het hydrateren en conditioneren van jouw haar. De opzetstukken zijn gemaakt van hoge kwaliteit PTC+ keramische coating wat de duurzaamheid verhoogd. Ook zorgt dit ervoor dat jouw haar de hele dag veilig en glanzend blijft.

Aanpasbare temperatuur
Jouw haar gedraagd zich niet elke dag hetzelfde, dus deze krultang kan hier op aangepast worden. De temperatuur kan naar jouw wensen aagepast worden van 150°C naar 210°C. Gebruik de lage stand voor zacht en dun haar. De hoge stand is optimaal voor dikker en stijver haar. Binnen 60 seconden is de krultang warm en klaar voor gebruik!

Nooit meer je vingers verbranden
Verder komt deze krultang bijgevoegd met een warmtebestendige handschoen voor het fijn en veilig gebruiken van deze set. Jij hoeft je dus geen zorgen meer te maken over brandwondjes en kan gerust naar jouw hartenlust je haar krullen.

100% NIET-GOED-GELD-TERUG GARANTIE
Deze krultang set is gewaarborgd door onze 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer je niet volledig tevreden bent met ons product, zal je bij een retour gewoon je geld terugkrijgen. Daarnaast zit er ook nog een jaar fabrieksgarantie op dit product.

Merk : Eyzo
Inhoud : 6 in 1 Keramische set - Krultang
EAN: 8719979414801
Introductie jaar : 2019