Vichy Idéal Soleil Hydraterende melk voor gezicht en lichaam - SPF 20 - 300 ml

Al vanaf €23.95

Vichy Ideal Soleil Hydraterende Melk Gezicht en Lichaam SPF20 is dé familiemelk met een hoge beschermingsfactor die speciaal geschikt is voor de gevoelige huid.

Vichy Ideal Soleil Hydraterende Melk Gezicht en Lichaam SPF20 kan gebruikt worden door mannen, vrouwen en kinderen die op zoek zijn naar een zonnebescherming die voor iedereen geschikt is.

De hypoallergene formule van Vichy Ideal Soleil Hydraterende Melk Gezicht en Lichaam SPF20 zonder parabenen is dermatologisch getest op gevoelige huid. Verrijkt met kalmerend, versterkend en herstellend Thermaal bronwater van Vichy.

De textuur van de zonnebranmelk is verrijkt met Hyaluronzuur om het gemakkelijk aan te brengen, zonder dat de huid wit wordt of een vet laagje krijgt. De frisheid van deze verzorging zorgt voor een prettig gevoel bij iedere keer dat het op het gezicht of lichaam wordt aangebracht. Met een waterbestendige textuur.

Met Vichy Ideal Soleil Hydraterende Melk Gezicht en Lichaam SPF20 is de huid beschermd tegen verbranding en huidveroudering door de zon.

Gebruiksadvies:
Vichy Ideal Soleil Hydraterende Melk SPF20 vlak voor blootstelling aan de zon aanbrengen. Regelmatig en rijkelijk opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, na transpireren en na het afdrogen.

Merk : VICHY
Inhoud : Vichy Idéal Soleil Hydraterende melk voor gezicht
EAN: 3337871330200
Introductie jaar : 2019