Garnier Ambre Solaire UV Sport Zonnebrandcrème SPF 30 - 50 ml - Gezicht & Lichaam

Al vanaf €

Ambre Solaire UV Sport Reisformaat Zonnemelk met SPF 30
• Bescherming tijdens sportieve activiteiten en getest in extreme omstandigheden
• Water- en zweetbestendig
• Snel geabsorbeerd

HET PRODUCT:
Garnier Ambre Solaire brengt zijn eerste zonbescherming voor sportieve activiteiten en getest in extreme omstandigheden. Water- en zweetbestendig voor een maximale grip op de huid. Droge aanraking formule, snel geabsorbeerd.

HOE WERKT HET:
Met zijn gepatenteerde filtersysteem met Mexoryl XL is deze beschermede spray multi-resistent en biedt deze een uniforme bescherming die de huid volgt in al zijn bewegingen.

HOE TE GEBRUIKEN:
Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Een zonbeschermingsproduct biedt geen 100% bescherming tegen de zon. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby`s en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

Merk : Garnier
Inhoud : Garnier Ambre Solaire UV Sport Zonnebrandcrème SP
EAN: 3600541704510
Introductie jaar : 2019