Eucerin Sun Sensitive Protect Spray Transparant SPF 30 - Zonnebrandspray - 200 ml

Al vanaf €23.99

Eucerin Sun Sensitive Protect Transparante Spray SPF 30 is een transparante zonnespray speciaal ontwikkeld voor de gevoelige lichaamshuid. Het biedt effectieve en betrouwbare bescherming tegen huidschade door de zon dankzij het stabiele UVA/UVB-filter systeem, in overeenstemming met Cosmetics Europe, The Personal Care Association (voorheen: Colipa).

UVA en UVB-stralen kunnen celschade veroorzaken in de diepere epidermale lagen van de huid. Eucerin Sun Sensitive Protect Transparante Spray SPF 30 ondersteunt de natuurlijke celbescherming, zodat de huid in staat is de huidcellen van binnenuit te beschermen tegen zonschade.

Eucerin Sun Sensitive Protect Transparante Spray SPF 30 bevat het natuurlijke anti-oxidant Licochalcone A. Dit is een actief ingrediënt, geëxtraheerd uit de wortels van de Chinese Clycyrrhiza Inflata. Het anti-oxidant dringt door tot in de diepere huidlagen en biedt bewezen bescherming van de huidcellen tegen door de zon veroorzaakte schade.

De formule is ontwikkeld voor de lichaamshuid. De aerosol spuitbus (houder onder druk) zorgt voor een super snelle en gemakkelijke manier van aanbrengen. De zonnebrand spray is zelfs op de kop te gebruiken en kan daarmee ook de moeilijkere plekken bereiken, zoals bijvoorbeeld de achterkant van de benen.

Eucerin Sun Sensitive Protect Transparante Spray SPF 30 heeft een ultra-lichte, transparante textuur die snel door de huid wordt opgenomen en verfrissend aanvoelt. De spray plakt niet, is waterbestendig en niet vet.

Merk : Eucerin
Inhoud : Eucerin Sun Sensitive Protect Spray Transparant SP
EAN: 4005800126291
Introductie jaar : 2019