ATTITUDE Vanilla Blossom 75g Crème kinderzonnebrandmiddel

Al vanaf €24.94

Attitude zonnebrand tegen een verbrande huid
Na een dagje in de zon met je kleintje wil je natuurlijk niet dat zijn/haar huidje verband is. De huid van kleine kinderen is gevoelig en kwetsbaar en verbrand vaak snel. Het is daarom van groot belang dat je deze goed beschermt tegen de kracht van de zon met een goede zonnebrand.

Zonnebrand op natuurlijke basis
De zonnebrand crème van Attitude is volledig gemaakt op natuurlijke basis, hierdoor is de hij mild voor de huid en hypoallergeen. De milde geur van de vanille variant is volledig gemaakt uit natuurlijke ingrediënten en absoluut niet overheersend.

Makkelijk smeerbaar
De zonnebrand crème van Attitude Little Ones laat geen witte strepen of vettige gloed achter op de huid van je kindje. Hij is makkelijk smeerbaar en de fles is makkelijk te openen en sluiten.

Gebruiksaanwijzing:
15 minuten voor blootstelling aan de zon de huid goed insmeren. Iedere 2 uur herhalen en extra smeren na het zwemmen of veel zweten.

Varianten
De zonnebrand van Attitude is verkrijgbaar in verschillende varianten, een parfumvrije variant en een vanille variant. De vanille geur is volledig gemaakt van natuurlijke geurstoffen.

Goed om te weten
Tijd doorbrengen in de zon verhoogt het risico op huidkanker en het vervroegd verouderen van de huid. Om dit risico te minimaliseren, wordt geadviseerd regelmatig de huid in te smeren met zonnebrandcréme met factor 15 of hoger. Ook worden andere zonbeschermende maatregelen geadviseerd zoals het verminderen van de blootstelling aan de zon -vooral van 10.00 tot 14.00 uur- en het dragen van bedekkende kleding, hoeden en zonnebrillen.

Inhoud 75ml of 150ml

Ingrediënten:
Vanilla Blossom. Substantie: Crème, Soort dispenser: Koker, Ingrediënten: Zinc oxide (20%).Aqua/water/eau, caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, cetearyl.... Volume: 75 g

Merk : Attitude
Inhoud : ATTITUDE Vanilla Blossom 75g Crème kinderzonnebra
EAN: 626232160031
Introductie jaar : 2019