Ultrasun zonnebrand extreme zonnebrandcreme factor 50 150 ml

Al vanaf €34.99

Een snel absorberende en vooral niet-vette of kleverige zonnebrand. Deze extreem beschermende zonnebrand van Ultrasun is een UVA- en UVB-zonnebeschermingsgel (SPF50+) met GSP voor infraroodbescherming. De crème bevat lagentechnologie. Ideaal voor extreme zoncondities en de gevoelige huid.

Deze zonnebrand bevat antioxidanten en is waterbestendig. De crème bevat geen parfum, minerale oliën, emulgatoren, siliconen, conserveringsmiddelen, octocrylene, ethylhexyl methoxycinnamate

Gebruiksaanwijzing
UV-bescherming altijd rijkelijk aanbrengen, 15 tot 30 minuten voor blootstelling aan de zon. Minder grondig toepassen verlaagt de beschermende werking. Zelfs zonnecrèmes met hoge SPF bieden geen volledige bescherming. Baby‘s en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht en ze beschermen met een hoge zonnefactor (> SPF30) en geschikte kleding. Vermijd de middagzon. Doorgaans is een keer aanbrengen voldoende maar breng nogmaals aan na veel transpireren, zwemmen of afdrogen met de handdoek. Vermijd contact met kleding aangezien direct contact vlekken kan veroorzaken. Vermijd contact met de ogen.

Merk : Ultrasun
Inhoud : Ultrasun zonnebrand extreme zonnebrandcreme facto
EAN: 756848462714
Introductie jaar : 2019