Eucerin Sun Sensitive Protect Spray Transparant SPF 50 - Zonnebrand - 200 ml

Al vanaf €19.95

Eucerin Sun Sensitive Protect Transparante Spray SPF 50 is een zeer effectieve, transparante spray die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige of acne-gevoelige lichaamshuid. Het geavanceerde UVA/UVB-filter systeem biedt betrouwbare bescherming tegen huidschade veroorzaakt door de zon en is in overeenstemming met Cosmetics Europe, The Personal Care Association (voorheen: Colipa).

Wanneer schadelijke UV-stralen doordingen in de huid kan dat schade veroorzaken aan de diepere huidlagen. Eucerin Sun Sensitive Protect Transparante Spray SPF 50 ondersteunt de biologische celbescherming en helpt de huidcellen van binnenuit beschermen tegen zonschade.

Het anti-oxidant Licochalcone A is een natuurlijk en actief ingrediënt dat de huidcellen in de diepere huidlagen beschermt tegen schadelijke UV-straling.

De formule is speciaal ontwikkeld voor de lichaamshuid. De spuitbusverpakking zorgt ervoor dat de spray gemakkelijk en snel aan te brengen is, zelfs op de moeilijk bereikbare huidlagen. Eucerin Sun Sensitive Protect Transparante Spray SPF 50 heeft een ultra-lichte, transparante textuur die snel door de huid wordt opgenomen en een verfrissend gevoel geeft. Eucerin Sun Sensitive Protect Transparante Spray SPF 50 is waterbestendig, niet vet en plakt niet.

Merk : Eucerin
Inhoud : Eucerin Sun Sensitive Protect Spray Transparant SP
EAN: 4005800126253
Introductie jaar : 2019