Serge Lutens LA FILLE DE BERLIN edp spray 50 ml

Al vanaf €78.50

Serge Lutens LA FILLE DE BERLIN edp spray 50 ml


LA FILLE DE BERLIN door Serge Lutens is een unisex "Eau de Parfum" dat is opgenomen in de familie Oriental Floral. Het is een niche-parfum, dat wil zeggen, een aroma gecreëerd om te meten, karakteristiek, anders en uniek, een olfactorische gril die het verschil maakt en exclusiviteit en luxe biedt.

Deze geur is in 2013 geïntroduceerd door parfumeur Christopher Sheldrake. Deze, ik neem als inspiratie een prachtige rode roos van spined stengel, een bloem die je wilt vangen, maar het is praktisch onmogelijk om er toegang toe te hebben, een soort die verblindt door zijn schoonheid en het verlangen wordt van iedereen die het waarneemt en zijn aroma waarneemt .

De olfactorische piramide begint met een volledig bloemige combinatie, gevormd door geranium en roos, die onmiddellijk harmonieert met zijn palmarosahart, waardoor een snaar van exquise intensiteit ontstaat. Ten slotte laat de achtergrond de explosie van bloemen achterwege om af te sluiten met een zorgvuldig gemeten zoetheid, gecreëerd door de vereniging van honing, patchouli en mos.

VOOR HEM EN VOOR HAAR. Deze geur is gecategoriseerd als unisex parfum, maar gebruikers benadrukken dat het een grotere acceptatie heeft bij het vrouwelijke publiek, vanwege de zoetheid van de tonen.

20 INGREDIËNTEN.De parfums van Serge Lutens worden gekenmerkt door de schaarste aan componenten waaruit ze bestaan. Precies 20 ingrediënten, in vergelijking met de bijna 200 die meestal de meest commerciële geuren creëren. We kunnen dus vaststellen dat exclusiviteit eenvoud is.

Merk : Serge Lutens
Inhoud : Serge Lutens LA FILLE DE BERLIN edp spray 50 ml
EAN: 3700358123389
Introductie jaar : 2019