Marc Jacobs DAISY LOVE EAU SO SWEET edt spray 50 ml

Al vanaf €72.80

Marc Jacobs DAISY LOVE EAU SO SWEET edt spray 50 ml

DAISY LIEFDE, zoeter kant van het leven

DAISY EAU SO SWEET LOVE door Marc Jacobs is een "Eau de Toilette" Vrouwen in de fruitige, bloemige familie, in 2019 gelanceerd door parfumeur Alberto Morillas.

Deze parfum vangt de verslavende en romantische geest van DAISY LOVE met een onverwachte aanraking van onweerstaanbare zoetheid. Een zoete combinatie die ons uitnodigt om elke dag te leven met een vrolijke en optimistische houding, om de `zoetste momenten van het leven` te waarderen en te genieten .

Fris en subtiel, LOVE DAISY EAU zo fris heeft een zeer jeugdig en lichtgevend lucht, en leven in de brouwerij een perfecte plek om de warme dagen van de lente te genieten.

WAT IS HET GEWELD?De fruitige start vangt aroma`s van framboos, bergamot en blackberry. Vervolgens geven de margarita en de jasmijn leven aan je hart, om suiker, musk, witte iris en houtachtige smaak af te maken.

MAGIC MARGARITAS. De fles volgt dezelfde lijn als de klassieke editie, maar deze keer neemt de vloeistof een lichtroze tint aan en op de dop rust een groot vinyl madeliefje. Een authentiek visueel juweel.

Een mooie zonsondergang ... wat een betere manier om de dag aan de kust in goed gezelschap, perfect einde voor het pronken DAISY EAU SO SWEET LOVE ... geweldig om te zoeten uw zintuigen geur idyllische tijd.

Merk : MARC JACOBS
Inhoud : Marc Jacobs DAISY LOVE EAU SO SWEET edt spray 50 m
EAN: 3614227372344
Introductie jaar : 2019