LOréal Paris Rouge Signature - 131 I Captivate – Paars – Langhoudende Matte Lipstick – 7 ml

Al vanaf €6.95

Creëer een statement liplook met jouw signature Rouge Signature kleur:
- Langhoudende matte impact, ultralichte sensatie
- Jouw kleur statement met signature lippen
- Precisie applicator om de lippen gemakkelijk te vormen en te omlijnen

Productbeschrijving
Rouge Signature 105 I Rule van L`Oréal Paris is de nieuwe innovatie op het gebied van matte lipsticks. De lichtgewicht matte lip ink combineert intense kleurpigmenten voor een heldere kleursensatie met het gevoel alsof je geen lipstick draagt. Je kunt dus zonder compromissen het comfort van een crème lipstick combineren met de intense kleurimpact van een vloeibare lipstick. De Rouge Signature formule bevat matterende bestandsdelen voor een prachtige zachte, matte finish. Daarnaast is de puntige applicator gemakkelijk in gebruik waardoor je jouw lippen gemakkelijk accentueert. Nu beschikbaar in 21 kleuren!

Het resultaat
De matte lipstick heeft een matte afwerking en trekt aandacht naar de lippen door de intense paarse kleur. De puntige applicator zorgt ervoor dat jij jouw lippen gemakkelijk omlijst en jouw eigen stijl tot leven brengt. Kies jouw statement kleur binnen de lipstickcollectie met less texture, more color. Welke Rouge Signature kleur kies jij (vandaag)?

Hoe te gebruiken
Stap 1: breng de Rouge Signature Lipstick aan door te beginnen bij het midden van de bovenste lip. Volg de vorm van de lippen waarbij je vanuit het midden naar de buitenrand van de lippen werkt.
Stap 2: beweeg de lipstick over de onderlip en kleur de lippen in.

Verwijder de lipstick: gebruik een make-up remover op oliebasis of waterproof Micellair water voor het beste resultaat.

Merk : L’Oréal Paris
Inhoud : L`Oréal Paris Rouge Signature - 131 I Captivate
EAN: 3600523739097
Introductie jaar : 2019