10x Zwarte Bamboe Wasbare Wattenschijfjes incl Waszakje | Gezichtsreiniging | Herbruikbare reinigingsdoekjes | Make Up Verwijderen | Face Pads

Al vanaf €14.95

Klaar voor een duurzamere lifestyle? De duurzame bamboe herbruikbare wattenschijfjes van MyFoodways.nl hebben zowel een goede invloed op uw huid als op het milieu. Een duurzame oplossing om eenmalige wattenschijfjes uit de badkamer te verbannen. De voordelen van deze herbruikbare schijfjes:

- Goed voor het milieu: Door het gebruik van 90% bamboe en 10% biologisch katoen. Milieu-onvriendelijke wegwerpschijfjes zijn verleden tijd.

- Geen pluisjes: Het tweelaagse bamboe is slijtvast, duurzaam en zeer stevig. Pluisjes, die achterblijven op de huid of in de wimpers blijven hangen, behoren tot het verleden.

- Geen huidirritatie: De bamboe wattenschijfjes zijn natuurlijk geproduceerd en zijn daarom fijn voor de huid.

- Haalt de make up er zacht en effectief af: De absorberende bamboe verwijdert zelfs de meest hardnekkige make up met zachte zorg en is vooral geschikt voor het reinigen van de gevoelige en hypo-allergene huid.

- Plaatsbesparend voor onderweg: De pads kunnen in het meegeleverde netje makkelijk meegenomen worden. Efficient en licht zijn ze een must voor elk make up- tasje.

Wasbaar op 60 graden in het bijgeleverde netje: Na gebruik kunnen alle schijfjes in het netje de wasmachine in op 60 graden.

Merk : MyFoodways.nl
Inhoud : 10x Zwarte Bamboe Wasbare Wattenschijfjes incl Was
EAN: 7440857981917
Introductie jaar : 2019