Dior DIOR ADDICT STELLAR SHINE lipstick Lippenstiften en lipsticks Dior Geselecteerd: DIOR ADDICT STELLAR SHINE lipstick # 260-fata morgana

Al vanaf €32.95

Dior
DIOR ADDICT STELLAR SHINE lipstick
Lippenstiften en lipsticks
Dior
Geselecteerd: DIOR ADDICT STELLAR SHINE lipstick # 260-fata morgana

DIOR ADDICT STELLAR SHINE by Dior , een nieuwe generatie lipgloss.

Dior verrast met deze lipgloss die tot 8 uur helderheid biedt. De balsemtextuur smelt op hetzelfde moment dat het op de lippen rust voor een levendige en doorschijnende kleur.

De smeltformule creëert een dunne film van bescherming op de lippen verrijkt met aloë vera die 24 uur lang hydrateert en comfort biedt aan de dunne huid van de lippen, terwijl een verfrissend effect wordt gegarandeerd. Met prêt-à-porter- kleuren , zeer helder, levend maar doorschijnend, verkrijgbaar in drie unieke afwerkingen: pure kleur, glitter of metallic.

Naast aloë vera, in het hart van de formule van deze lipgloss, vinden we vijf essentiële oliën geselecteerd op hun bekende eigenschappen van helderheid, voeding, comfort en zachtheid. De intense helderheid wordt verder versterkt door de aanwezigheid van micronácares die licht reflecteren, waardoor het sterrenlicht van Dior wordt gecreëerd .

Als klap op de vuurpijl heeft het een heerlijk aroma van muskusachtige vanille en een presentatie in zilveren en doorschijnende kleuren met het logo Dior in de roze, iconische kleur van het Maison.

Merk : Dior
Inhoud : Dior DIOR ADDICT STELLAR SHINE lipstick Lippenstif
EAN: 3348901452397
Introductie jaar : 2019