L´occitane TERRE DE LUMIÈRE LEAU edt spray 50 ml

Al vanaf €59.00

L´occitane TERRE DE LUMIÈRE L`EAU edt spray 50 ml

SOFT geur van een ATARDECER PRVENZAL

TERRE DE L`EAU LUMIÈRE van L`Occitane is een "Eau de Toilette" Vrouwen in Floral Oriental familie, in 2017 gelanceerd door parfumeurs Calice Becker en Shyamala Maisondieu.

Met dit parfum, TERRE DE LUMIERE collectie groeit, en het bedrijf nodigt ons uit om een heerlijke avond voor La Provence, waar de vereniging van hemel en aarde wordt een onverklaarbaar magische moment te leven, en kleurt het landschap van een oneindige hoeveelheid warme en amberkleurige nuances, die een aangename en overvolle omgeving van welzijn en kalmte creëren.

De inspiratie voor TERRE DE LUMIÈRE L`EAU brengt ons naar een van de meest pittoreske en idyllische plaatsen in Frankrijk, La Provence. Gelegen in het zuiden van het land en omringd door de Middellandse Zee, verrast dit gebied ons met oneindige lavendelvelden, kristalhelder water en droomdorpen, en eindigt ons met een uniek moment van de dag: The Golden Hour.

HET GOUDEN UUR. Het is het moment waarop de aarde en het zonlicht kort voor zonsondergang samenvloeien, waardoor een totale harmonie ontstaat tussen onze eigen gevoelens en de natuur die ons omringt. Een moment dat ons ertoe aanzet om te ontspannen, kalmte en totale sereniteit.

UW MAGIC BEGINT ...Olfactorische piramide TERRE de Lumière is in staat om eigen olfactorische nuances van de Provence dankzij roepen om de hoge kwaliteit van de grondstoffen, waaronder we benadrukken bergamot, zwarte peper, zwarte bessen, mergel amandel, gezet, tonkaboon en muskus .

Merk : L`Occitane
Inhoud : L´occitane TERRE DE LUMIÈRE L`EAU edt spray 50 m
EAN: 3253581500477
Introductie jaar : 2019